2 Nieuws Inschrijvingen 1920x1080px

De inschrijvingen zijn geopend!

De zomervakantie gaat alweer bijna beginnen! In Eindhoven, Helmond en Veldhoven vinden deze zomervakantie de ASML Zomerspelen plaats, mede mogelijk gemaakt door ASML en het BrabantSport Fonds. Hét zomerprogramma vol sport, plezier en gezelligheid! Ben jij tussen de 6 en 18 jaar oud? Dan ben je van harte welkom bij de ASML Zomerspelen.


Het maakt niet uit of je al een sportkampioen bent, er één wil worden of dat je gewoon iets nieuws wilt proberen. Bij de ASML Zomerspelen is er sportplezier voor iedereen.

Van voetbal tot zwemmen en van freerunnen tot judo en atletiek, op de ASML Zomerspelen kun je het allemaal uitproberen. Vijf weken lang is er keuze uit verschillende sportactiviteiten en de laatste week van de vakantie sluiten we groots af met een gezamenlijk evenement! De eerste twee weken zullen de activiteiten veelal in de wijk op pleintjes en Cruyff courts plaatsvinden. Daarna is er drie weken sport bij sportaanbieders in de buurt. De ASML Zomerspelen worden op woensdag 14 augustus knallend afgesloten met een groots eindevenement in het Jan Louwers Stadion (FC Eindhoven).

Je kunt je dus vanaf NU inschrijven via "schrijf je in!" op deze website

Je ontvangt een bevestiging van je aanmelding, maar noteer zelf goed in je agenda waarvoor je hebt ingeschreven. Minimaal 3 dagen voor de activiteit ontvang je een bevestiging van de activiteit met alle benodigde informatie

Inschrijving - ASML Zomerspelen

.